Ridläger för alla

Spain Real Madrid City, Real Madrid Shop Spain jerseysuperb
Nike Lebron James Ball, Nike Lebron James IX, Nike LeBron 16 Low - Men's James nike lebron james ball, nike lebron james ix, nike lebron 16 low - men's jamesUnder loven har vi inga ordinarie lektioner på Pyttelitens. Däremot har vi olika typer av ridläger beroende på årstid och kunskapsnivå.

Flerdagarsläger: på sommaren har vi ridläger där man är på gården under två eller tre dagar. Du får en häst som du ansvarar för de här dagarna vad gäller skötsel och omvårdnad. Man rider två pass per dag och du måste kunna rida själv och våga sova över själv. Ridlektioner varvar med uteritter, bl a till sjön för att bada med hästarna. Alla måltider ingår. Lägret avslutas med en liten uppvisning för föräldrarna.

Dagridläger heldag: vi rider två pass, ett i paddocken och en uteritt. Du behöver kunna rida själv i alla gångarter. Enklare lunch, som korv och bröd, ingår. Lägret börjar med att alla får hämta och göra iordning sina hästar.

Dagridläger halvdag: ridläger för de som behöver ledare. Man rider ut en längre tur i skogen med förälder som ledare. Lägret avslutas med enklare lunch, som korv med bröd. Detta läger passar även de som vill börja rida hos oss och vill prova på.

Vuxen/barnridläger: under två dagar med övernattning kan man vara på ridläger tillsammans med sitt barn. Lägret passar de barn som behöver ha förälder med och för de föräldrar som vill prova att rida eller som har ridit själva som barn men haft längre uppehåll. Barnen rider två pass per dag och de vuxna ett pass. Alla måltider ingår.

Långritt: Passar de barn som kan galoppera själva ute på vägarna. Man får inte vara rädd för fart och snabb galopp i backarna. Man rider ca två timmar.

Aktuella ridläger läggs ut under nyheter och på vår facebooksida.

Ni som övernattar bör ha med:
Kläder (ridkläder och vanliga, badkläder om ni vill) och skor efter väder, lakan, täcken/sovsäck och kudde, toalettsaker och ett glatt humör.Spain Real Madrid City, Real Madrid Shop Spain http://jerseysuperb.com